Будівельні роботи в зимовий час Блог компанії

Будівельні роботи в зимовий час

Взимку будівельні роботи можуть ускладнюватись з багатьох причин. Проте зимовий період не повинен означати зупинення робочого процесу. Будівельна компанія «Квартал» щороку докладає максимальних зусиль для згладжування та стабілізації будівельних робіт взимку. Тому власники квартир наших житлових комплексів отримують свої квартири вчасно.

У зимовий період швидкість виконання будівельних робіт в значній мірі залежить від погодних умов. Адже в ожеледицю або снігову бурю можуть призупинятись постачання будматеріалів через неможливість фізично доставити вантаж. Зазвичай такі ситуації трапляються вкрай рідко, так як на зимовий період ми завжди замовляємо матеріал заздалегідь, передбачаючи погодні негаразди.

Велику роль відіграє людський фактор. Будівельники, працюючи в зимовий холод повний робочий день, змушені максимально утеплюватись. Важкість пересування, слизькість та пронизливий холод впродовж дня є вагомими факторами зниження швидкості роботи. Але наша компанія піклується і про темпи будівництва, і про своїх співробітників, тому всі працівники мають додаткові перерви, щоб зігрітись, випити теплого чаю та переодягтись у сухий одяг.

Прибирання снігу - ще один важливий пункт під час робочого процесу. Для безпеки працівників та відвідувачів будмайданчику потрібно повністю розчищати об’єкт після снігових опадів. Здавалося б, деталь, але насправді прибирання снігу займатиме від години часу.

Наприкінці кожного дня відбувається прибирання інструментів, матеріалів та сміття. Матеріали необхідно накривати або переносити в приміщення, щоб захистити від низьких температур та атмосферних опадів. Будь-які рідкі або чутливі до холоду будівельні суміші щодня потрібно переміщувати в зону з контрольованим кліматом.

Наша компанія гарантує високу якість виконання робіт, тому для уникнення ризику пошкодження фундаменту в майбутньому,  спеціально розраховуємо, щоб етап його заливки випадав на теплий період або обираємо найбільш відповідний для цього зимовий день. Те саме стосується і інших, чутливих до холоду, видів робіт. Заливання каркасу в холодну пору також має свої особливості. Для того, щоб якісно виконати цей етап, при мінімальному морозі в бетон додається спеціально призначений для таких випадків хімреактив, а вже при вищих температурах прогрівається і сам каркас.

Ми завжди контролюємо ситуацію на будівництві. Наші майстри регулярно моніторять погоду, співставляючи виконання робіт таким чином, щоб мінімізувати втрати часу, які можуть виникнути  через несприятливі погодні умови.

Компанія «Квартал» пропонує своїм клієнтам тільки найкраще житло з найякісніших матеріалів за попередньо встановленими термінами часу. Завжди дотримуємось абсолютно всіх правил під час робочого процесу, виконуючи роботу на найвищому рівні. Прагніть кращого разом з БК «Квартал»!